Les classes d’escacs tornen aquest estiu de la mà d’ EscaciMat!

Aprendre a jugar als escacs no és tan sols molt divertit, sinó que també és un joc on es pot aprendre i millorar moltes habilitats que seran beneficioses durant el dia a dia de tots els nens i nenes que ho practiquen. Escacimat us ofereix la possibilitat d’afegir les nostres classes d’escacs entre les activitats del teu casal aquest estiu.

Comptem amb un planell de professors/monitors que es dediquen habitualment a donar classes d’escacs en diferents escoles de tota Catalunya, sempre d’una manera didàctica i divertida per als nens. Amb més de 20 anys dedicats a l’educació, Escacimat és una escola d’escacs que ha comptat sempre amb el suport de pares i mares.

Els escacs, són una eina molt útil perquè els nens millorin la seva memòria, la seva capacitat de decisió, la comprensió espacial, la lògica, l’autoconfiança o la concentració, entre altres moltes habilitats. El nostre objectiu és utilitzar els escacs com eina educativa a la vegada que ajudem a la difusió d’aquests, com afició que pot perdurar durant tota una vida.

Els nostres professors es desplacen a través de tot el territori per a donar les classes d’escacs, sigui en escoles o en casals d’estiu. No és necessari que els nens tinguin nocions, ja que podran aprendre a jugar des de zero. Les activitats plantejades seran de caràcter divertit i estival, per a que els nens aprenguin sense donar-se compte.

Si esteu interessats a incloure les nostres classes d’escacs als vostres casals d’estiu 2020, contacteu amb nosaltres en info@escacimat.com o trucant al 933 096 565 o al 669 748 008. A la nostra web www.escacimat.com podeu trobar més informació sobre el catàleg de serveis que oferim.