El nostre Circuit Online segueix endavant amb èxit, ja hem arribat a l’equador. Bona participació a cada torneig i ja en portem quatre.
Els nostres alumnes tot i les circumstàncies que estem vivint tenen moltes ganes de jugar i és nota en l’entusiasme de cada moviment i de cada partida que fan en cada un dels torneigs que portem fins ara.

Encara que el proper curs ja tornem a les aules i a una certa normalitat, els torneigs online d’Escacimat han vingut per quedar-se. Una manera efectiva d’apropar els escacs a cada llar de cada alumne. Per descomptat que un cop poguem recuperarem també els nostres exitosos torneigs presencials.

Podeu consultar la Classificació Provisional del I Circuit Online al nostre web, de moment destacat en primer lloc un jove alumne, Pablo Ramon Quintanilla de 3r de Primària de l’Escola Charles Darwin.Més igualades les següents posicions.

Us animem a participar-hi dels torneigs online, passàreu una bona estona fent partides del vostre esport preferit.

El proper torneig abans de les vacances d’agost serà el proper 18 de juliol. Llavors farem una pausa per encarar la recta final d’aquest I Circuit al setembre.