Serveis

Escacs a l'escola

Escacimat és una empresa dedicada a l’ensenyament d’escacs i venda de material, oferim els nostres serveis a més de 32 escoles que han decidit implementar els escacs com un valor afegit dins del seu programa educatiu. L’aprenentatge d’escacs a primerenca edat s’ha demostrat una eina molt útil per al desenvolupament intel·lectual dels alumnes, potenciant àrees tan importants com la resolució de problemes, agilitat mental, i capacitat de concentració.

Els nostres serveis inclouen una àmplia e innovadora oferta educativa per a escoles i particulars, així com l’organització d’activitats d’exhibició i diferents tornejos, classes en casals de gent gran, o la venda de material escaquístic a la nostra tenda especialitzada. Amb més de X anys d’experiència, i professors federats d’alt nivell, podem oferir una gestió integral i òptima adequada a les teves necessitats. No ho dubtis, quan es tracta d’escacs la millor jugada sempre és… Escac i mat!

Classes col·legis

Els nostres professors s'encarreguen de fer classes més de 30 escoles situades a Barcelona i els seus voltants. El nostre objectiu: millorar habilitats intel·lectuals essencials i fomentar bons valors en els més petits, mitjançant un aprenentatge divertit i pràctic dels escacs.

Classes particulars

Per als que volen aprofundir en el món dels escacs en un context d'atenció personalitzada.
l'estudi personalitzat dels escacs amb un professor a escollir d'un ampli ventall, que inclou fins i tot titulats internacionals.

Classes presencials

Durant tot el curs escolar els monitors de l´EscaciMat desenvolupen un temari dissenyat per a millorar desenvolupar la formació en valors dels alumnes i el seu creixement intel.lectual. Els escacs són un mitjà ideal per assolir aquest objectiu.

Cursos intensius

A l'Escac i Mat també impartim cursos intensius a escoles, casals de gent gran,etc. Dins del context escolar és ideal per a donar a conèixer l'activitat d'Escacs de cara a una futura integració a temps complert o per afegir els Escacs al currículum de la escola.

Classes en anglès

Les classes d'Escacs en Anglès són una nova iniciativa didàctica que cerca fer més assequible aquest idioma mitjançant el joc dels Escacs.
Recents estudis han demostrat que l'ensenyança combinada d'escacs i una segona llengua millora el seu aprenentatge.

Classes online

Oferim la possibilitat d'aprendre a jugar als escacs mitjançant classes online.
Disposem de material digital i els recursos necessaris per a aprendre tots els aspectes del joc sense haver de moure't de casa. Un servei flexible i per a totes les edats.

Activitats d'escacs

Organitzem diferents activitats d’escacs, que poden ser per a promocionar l’activitat de cara a una possible incorporació l’any vinent o com a exhibició. Les exhibicions de partides simultànies, on un mestre juga simultàniament a molts taulers, són una bona activitat on grans i petits poden participar.

Els torneigs infantils o mixtos es poden organitzar dins del marc d’una festa de final de curs, setmana cultural,etc.

Les escoles on donem classe tenen dret a l’organització de tres activitats durant l’any escolar: 

  • Una activitat (torneig o simultània) que es dur a terme a qualsevol època de l’any (ideal per la setmana cultural, festes de primavera, etc.)
  • Activitat de final de curs: Que fem servir per dir adéu per l’estiu i on poden participar pares i nens, hi hauran trofeus i diplomes per a tots els participants.
  • Participació al Torneig Interescolar: Competició que reuneix a nens de totes les escoles que col·laboren amb nosaltres, amb premis per a tots els participants.

Perquè recomenem els llibres de text?

És necessari que els nens augmentin els seus coneixements d’escacs, de manera gradual, però també contínua. Els llibres de text «Escacs per a Tothom» ens ajuden a desenvolupar l’activitat i ens permeten corregir diferències de nivell, també els pares hi poden comprovar els progressos dels seus fills.

El llibre és quelcom opcional, igualment a les classes hi ha suport documental en forma d’exercicis individuals.