escoles

Serveis escolars EscaciMat

EscaciMat és una empresa amb més de 15 anys d’experiència especialitzada en l’ensenyament d’escacs. Més de 30 escoles de Barcelona confien en la nostra metodologia i servei per a la gestió de l’activitat d’escacs tant com a activitat lectiva integral com per activitat extraescolar.

Metodologia moderna, professors qualificats i amb experiència, preus competitius, gestió integral i sobretot molta vocació educativa és el secret que fa que cada dia més escoles confiïn en EscaciMat

Contacta amb nosaltres

Professors

profesor

El professorat de l’escola d’escacs EscaciMat són excel·lents jugadors que han decidit dedicar la seva vida a l’ensenyament i formació d’aquest preciós joc. A més de disposar de grans coneixements tècnics i històrics, també disposen de grans habilitats didàctiques que els permeten ensenyar d’una manera propera i divertida, sabent en tot moment quin és el camí a seguir en cada cas.

Coneix l'Equip

Serveis

serveis

Els nostres serveis inclouen una àmplia i innovadora oferta educativa per a escoles, així com l’organització d’activitats d’exhibició i diferents tornejos, o la venda de material escaquístic a la nostra tenda especialitzada. Amb més de X anys d’experiència, i professors federats d’alt nivell, podem oferir una gestió integral i òptima adequada a les teves necessitats.

Mes informació

Pla Anticovid

covid

La seguretat d’alumnes, professors i els seus familiars, és per a nosaltres una prioritat absoluta. Per això hem implementat un protocol anticovid, així com formació pel nostre professorat per garantir la màxima seguretat en les nostres activitats. Amb màxima professionalitat i l’esforç de tothom, tard o d’hora entre tots farem Escac i Mat al COVID 19

Veure protocol

Valors logopèdics de l'activitat d'escacs

Gràcies a la nostra àmplia experiència, podem dir amb seguretat que els escacs té nombrosos beneficis per a nens i nenes de totes les edats. Aquells que el practiquen amb assiduïtat desenvolupen habilitats essencials que els faran millorar en molts aspectes. Aquests són alguns dels beneficis més destacats.

   • Memòria: no només han de recordar els diferents moviments de les peces o regles, també han de recordar les seves pròpies jugades o les del rival. Tot aquest treball mental l’ajuda a millorar la seva memòria.
   • Anàlisi i síntesi: la capacitat d’anàlisi i síntesi millora en cada partida. En cadascuna d’elles haurà d’analitzar el tauler i tots els moviments possibles. Això li permetrà desenvolupar un pensament crític.
   • Resolució de problemes i presa de decisions: a partir de l’explicat en el punt anterior, el jugador ha de prendre la millor decisió a partir de totes les possibilitats. Gràcies a això, la capacitat de resolució de problemes i la presa de decisions des de diferents perspectives no només l’ajudarà en els estudis, sinó que també són habilitats que haurà d’utilitzar tota la seva vida.
   • Empatia: en els escacs no només jugues amb les teves peces, sinó que també amb les del rival. Posar-se en la pell del teu adversari és imprescindible per anticipar-te als seus moviments. Això permet desenvolupar l’empatia.
   • Creativitat i imaginació: aquest joc no només és analític i tàctic. En moltes ocasions cal ser creatiu i utilitzar la imaginació per resoldre problemes del joc de manera diferent, per així poder sorprendre el teu rival.

 • Acceptació de les regles: com qualsevol altre joc, els escacs segueix unes normes que no es poden saltar sense conseqüències. Això ensenya als nens a acceptar les regles i jugar sense sortir d’elles.
 • Concentració: els escacs és un joc on la concentració és vital, cal estar molt atent a tots els moviments, pensar de pressa i no cometre errors. La millora de la concentració i atenció en nens gràcies a aquest joc és impressionant.
 • Organització i planificació: una partida d’escacs requereix ser planificat i organitzat. A més, els escacs actuals es juga amb temps, de manera que també es millora l’habilitat de gestió del temps.
 • Intel·ligència emocional: tot i ser un joc per divertir-se, l’objectiu final és guanyar, però no sempre és possible. Els escacs ajuden als més petits a acceptar les derrotes i també les victòries, ja que aquest mil·lenari joc té uns valors que tots els nens aprenen.