El passat dimecres dia 11 de setembre, els nostres amics d’ Argentona ens van convidar al torneig de blitz per equips que es celebra amb motiu de la diada de Catalunya.

El torneig va iniciar amb un total de 21 equips i, per tant, un mínim de 84 jugadors sense tenir en compte els jugadors suplents que feia incrementar la xifra a més de 90 jugadors. Tot un èxit.

El nostre equip “Escacimat” es va presentar amb Carles Godesard com a jugador número 1, Jordi Sabater com a 2, David Poyato com a 3 i Marc Maspoch com a taulell número 4 tancant l’equip.

Durant el torneig ens van convidar a esmorzar uns entrepans que ens van donar força. ja que ens vam creuar amb equips veterans amb jugadors de molt recorregut i per altra banda, equips amb nens i nenes que estan començant a jugar però que no et pots refiar de ningú, ja que la classificació final mostra que pels escacs no hi ha edat.

El Llinars A, on només jugaven nens i nenes, va quedar en segona posició per davant de grans equips amb 22,5 punts; campió absolut el Llavaneres amb 26,5 i nosaltres, L’Escacimat, va tancar el podi en tercera posició amb 22 punts.

A més a més, el nostre tercer taulell David va guanyar el trofeu a millor 3r amb una actuació de 8 punts sobre 9 possibles.

Vam passar un bon matí que, tot i que vam arribar xops per culpa de la pluja, vam riure i gaudir amb molts companys i companyes dels escacs.