Aquest dissabte 19 de setembre va finalitzar el I Circuit de Torneigs Online. Ha estat un Circuit de 7 torneigs entre els mesos de maig, juny, juliol i setembre.

Han participat al llarg de tots els torneigs 45 nens i nenes. Per ser el primer cop estem força contents, segurament hi ha coses a millorar per pròximes edicions i torneigs online.

Des d’EscaciMat ja estem treballant per fer aquest curs escolar 2020/2021 un seguit de torneigs tant individuals com d’equips. Estigueu atents a les properes setmanes. En aquest sentit ja us anirem informant.

Aquest I Circuit ha estat dominat des dels inicis pel jove jugador Pablo Ramon de 3r (aquest curs ja 4t) de l’escola Charles Darwin. L’han seguit en el podi David Baños de 1r ESO (aquest curs ja 2n ESO) de l’escola Grèvol i Daniel Espadero de 6è (aquest curs ja 1r ESO) de l’escola Argentona. Felicitats amb ells tres, i per descomptat a tots els participants.

S’han disputat molt bones partides. Tots els participants hi han posat moltes ganes i han gaudit dels escacs, d’una manera diferent, d’una forma online. Els hi ha servit també per anar aprenent aquesta nova forma de jugar torneigs. Aquesta pandèmia de la Covid-19 han impulsat els escacs online arreu del món. Les bones notícies, és que després d’uns mesos, a poc a poc ja van tornant els escacs de torneig de forma presencial. De totes maneres els escacs online han pujat i han crescut molt, han vingut per quedar-se.

Des d’Escacimat tenim la intenció de tornar a fer torneigs de forma presencial a les escoles quan es pugui, però els torneigs online també hi seran, han vingut per quedar-se. I com us dèiem abans ja estem treballant perquè en properes setmanes hi hagi nous torneigs online per tots els nostres alumnes.