Ja han passat tres tornejos d’aquest II Circuit de Tornejos Online d’Escacimat destinat als i les nostres alumnes de les escoles.

Dividits els tornejos per cursos, un grup destinat fins a 3r de primària i un segon grup a partir de 4t de primària cap endavant. Estem molt contents de la bona acollida que han tingut els tornejos i el circuit entre els nens i nenes que fan escacs amb nosaltres a les seves respectives escoles. La pandèmia ens ha fet adaptar a tots i totes aquesta nova realitat que ens toca viure, la tecnologia ha pujat molt davant d’aquesta nova normalitat, i en els escacs no podia ser diferent. La veritat que els nens i nenes s’adapten a totes les situacions que els hi toca viure de forma molt correcte i bona. Estem satisfets que els hi hagi agradat la nostre iniciativa de adaptar els tornejos presencials a la via online. Evidentment les virtuts de la presencialitat dels tornejos no les podem transmetre com voldríem a la forma online, però entre tots i totes ho intentem. Desitgem aviat poder tornar a fer tornejos presencials a les escoles, però estem segurs que els tornejos online han vingut per quedar-se i conviure en el moment que sigui amb els presencials.

Aquests tres primers tornejos del II Ciircuit s’han caracteritzat per una alta participació, bona acollida i molta lluita a les partides. Evidentment amb una esportivitat exquisida entre tots/es els/les participants. Encara falten dos tornejos (15 de gener i 12 de febrer) per finalitzar aquest II Circuit, estem convençuts que seguirem amb aquest bon to i esportivitat dels anteriors.

Un cop finalitzem els dos tornejos restants farem una crònica amb tots/es els/les premiats. Bona sort! I el més important, cuidar-se i tenir salut!