Ja ha finalitzat el II Circuit de Torneigs Online que s’ha estat disputant durant els últims mesos. Han estat 5 tornejos molt disputats i molt esportius.

Durant 5 divendres alternats s’han disputat aquests tornejos, amb dos grups per edats. De P-5 a 3r per una banda i de 4rt a 2nESO per l’altra. Han estat tornejos molt seguits i amb bastanta participació per part dels i les nostres alumnes.

Estem convençuts que la enorme participació i seguiment seguirà creixent en properes edicions.

Hem de destacar que tots els tornejos han estat molt esportius i sense cap incidència destacable. Les partides han estat molt disputades i els i les alumnes han demostrat un cop més que aprofiten bé les classes que fan.

Els tornejos online han vingut a causa de la pandèmia de la Covid-19, però estem convençuts que han vingut per quedar-se encara que la pandèmia s’acabi i tornin els tornejos presencials. En propers cursos segur conviurem entre els dos formats.

En aquest Circuit els i les alumnes d’una escola han demostrat estar molt forts escaquíiticament parlant, us emplacem a que mireu la classificació final dels dos grups d’edats. A on els dos guanyadors pertanyen aquesta escola i entre els primers classificats en podem trobar molts més.

Felicitem als i les participants i als i les guanyadors/es!!

Passat Setmana Santa tornarem de ben segur amb més tornejos online, ara una pausa d’unes setmanes per acabar el trimestre i agafar forces per el tram final del curs, un curs atípic però que entre tots i totes hem tirat endavant.