Politica privacitat

Als efectes del que disposa la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, ESCACIMAT SL l'informa de l'existència d'un fitxer de dades de caràcter personal creat per i sota la responsabilitat de ESCACIMAT SL, amb les dades obtingudes en la pàgina web www.escacimat.com i subdominis d'aquesta. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar la seva relació contractual amb nosaltres.

En compliment del que disposa la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, els clients i usuaris de www.escacimat.com i subdominis poden, en tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, i cancel · lació de les seves dades personals, enviant un correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on s'indicarà el nom i cognoms, usuari i email amb el que es va donar d'alta. En el cas que les dades subministrades estiguin associats a una compra, la legislació espanyola ens obliga a mantenir almenys durant cinc anys pel que no es podran esborrar ni rectificar encara que el client així ho sol · liciti. Les seves dades personals no seran facilitades a tercers.

ESCACIMAT SL es compromet en la utilització de les dades incloses en el fitxer, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-los d'acord amb la finalitat del fitxer, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d'acord amb el establiment en el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, aprovant pel Reial decret 994/1999, de 11 de juliol.