1. Data: El torneig es jugarà divendres 11 de maig del 2018.

2. Local de joc: Escola FRUCTUÓS GELABERT. c. Sardenya, 368 (Barcelona).   

Tres carrers per sobre de la Sagrada Família.

3. Horari: A partir de les 18,15 h. fins aproximadament les 20,30 h.

La primera partida començarà puntualment a les 18,15 h. 

Tot el que estigui apuntat i arribi més tard de 10 minuts de l´inici de la primera partida començarà a jugar a la segona ronda.

4. Inscripcions:

Les inscripcions s´han de fer per escrit a:

- per mail: fructuos@escacimat.com

- per la web: llegint el codi QR que trobareu al cartell, o directament a la pàgina del torneig, que trobareu a la nostra web  www.escacimat.com, i omplint el formulari.

- per mòbil: enviant un SMS o WhatsApp al  615 941 930.

A l´inscriure´s cal indicar nom complert, curs i escola. No s´admetran inscripcions incomplertes. Totes les inscripcions seran confirmades. 

Podeu comprovar que l´inscripció està formalitzada correctament a la plana web del torneig (s´anirà actualitzant al cap d´unes hores)

El plaç d´inscripció finalitzarà el mateix divendres 11 de maig a les 13 hores. Tot el que s´apunti a partir d´aquesta hora començarà a jugar a la segona partida.

5. Sistema de joc:

S´establiran dos grups. Fins a 3r. i de 4rt. cap endavant.

Cada nen/a jugarà set partides sistema suís (jugarà amb un rival que porti la mateixa puntuació. A mesura que avança el torneig els nivells teòricament s´igualen).

Al final del campionat s´establiran els premis per edats en funció de la seva classificació final, aplicant els sistemes de desempat.

Cada partida tindrà una durada de 15 minuts, passat aquest temps si no s´ha donat mat, un àrbitre atorgarà el resultat en funció del material restant i la posició final.

6. Desempats.

Bucholz (suma dels punts que han fet els rivals).

Progressiu (suma dels punts que cada un porta a cada ronda).

7. Premis.

Copa als 5 primers de cada grup.

Copa als dos millors de cada curs, de P5 a 6è.

Els trofeus no són acumulables. Si un nen/a obté el trofeu dels 5 primers, el trofeu de millor de la seva edat passarà al següent classificat de la seva edat.

Tots els participants tindran un diploma de record.

La inscripció és gratuïta.

A la pàgina web del torneig hi hà oberta una secció per poder deixar comentaris i        fer-nos suggeriments pel torneig. 

 

Durant el torneig farem fotos que posarem a la plana web.


Com Arribar: