Torneig Festa Major Poblenou

Hola amants dels escacs!

La segona setmana de setembre es va celebrar la Festa Major del Poblenou, i igual que vam fer l'any passat, hem organitzat un torneig amistós d'escacs en un dels carrers en festes. Ens encanta poder participar en aquest tipus de festes aportant el nostre granet de sorra.

El torneig es va jugar el dia 12 de setembre de l'2019 a carrer Maria Aguiló (entre Llull i Pujades). A les 18:30 estaven cridats totes les persones que volguessin participar-hi, ja que no hi havia cap tipus de restricció al tractar-se d'un torneig amistós dins de la festa major del barri.

Malgrat això, va ser una gran sorpresa trobar-se amb un torneig realment fort amb la participació de 5 mestres catalans i 1 mestre FIDE. En aquest torneig van participar 49 persones, entre ells 13 no estaven federats. No ens esperàvem aquesta gran acollida i vam quedar realment satisfets.

El format triat va ser un torneig de ràpides a 5 minuts. Tot i això i després de 9 rondes el torneig es va allargar fins a les 9,30 de la nit. Ens vam donar un bon empatx d'escacs i bons moments.

Al principi del torneig es va avisar als participants que, al contrari de les normes oficials, realitzar una sola jugada il·legal et faria perdre la partida. Això ens va portar a tenir algun petit problema que per desgràcia no va poder solucionar-se. Esperem que en properes edicions puguem seguir millorant perquè aquestes coses no passin.

El guanyador de la II edició del torneig d'escacs de la festa major del Poblenou va ser el mestre català David Ayza Lleó. Tot i ser un petit torneig hi va haver premis per als 4 primers classificats, als 2 millors no federats, al millor sub 14 i al millor de més de 65 anys. Us deixem per aquí la llista de participants i la classificació final.

Us deixarem unes quantes fotos perquè veieu que bé ho vam passar. Finalment, volem agrair a la comissió de festes la confiança dipositada en nosaltres. Esperem poder repetir l'any que ve amb el mateix èxit.

¡Escac i mat i fins la propera!

 

(0 ) 

EscaciMat al torneig de ràpides d´Argentona 2019

El passat dimecres dia 11 de setembre, els nostres amics d' Argentona ens van convidar al torneig de blitz per equips que es celebra amb motiu de la diada de Catalunya.

El torneig va iniciar amb un total de 21 equips i, per tant, un mínim de 84 jugadors sense tenir en compte els jugadors suplents que feia incrementar la xifra a més de 90 jugadors. Tot un èxit.

El nostre equip “Escacimat” es va presentar amb Carles Godesard com a jugador número 1, Jordi Sabater com a 2, David Poyato com a 3 i Marc Maspoch com a taulell número 4 tancant l'equip.

Durant el torneig ens van convidar a esmorzar uns entrepans que ens van donar força. ja que ens vam creuar amb equips veterans amb jugadors de molt recorregut i per altra banda, equips amb nens i nenes que estan començant a jugar però que no et pots refiar de ningú, ja que la classificació final mostra que pels escacs no hi ha edat.

El Llinars A, on només jugaven nens i nenes, va quedar en segona posició per davant de grans equips amb 22,5 punts; campió absolut el Llavaneres amb 26,5 i nosaltres, L'Escacimat, va tancar el podi en tercera posició amb 22 punts.

A més a més, el nostre tercer taulell David va guanyar el trofeu a millor 3r amb una actuació de 8 punts sobre 9 possibles.

Vam passar un bon matí que, tot i que vam arribar xops per culpa de la pluja, vam riure i gaudir amb molts companys i companyes dels escacs.

 

(0 ) 

Campionat Escolar de Barcelona Equips de s10 a s12

S´està jugant al Casinet d´hostafrancs, el Campionat per equips escolar de Barcelona 2016.

Aparellament de la cinquena ronda     

(0 )